There was an error in this gadget

Saturday, December 6, 2014

PROMOSI BEST!!! Breastpump Package :)

Bismillahirrahmanirrahim...

Salam all mummy... Camana hari minggu ni? Mesti u alls tengah berjalan2 ataupun istirehat di rumah kan... :) Apalagi, ambil peluang ni untuk kerapkan direct feeding n nikmati saat penyusuan terindah ini. Didoakan semoga susu kita semua sentiasa mencukupi buat anak tersayang dengan izin Allah... :)

Hari ni saya cuma nak share sikit, kalau2 masih ada mummy2 yang tercari2 pakej breastpump yang hampir complete, inilah masanya. Pam ni pun kira antara yang terlaris n banyak permintaan juga, maybe disebabkan penambahbaikan dari komplen mummy2 sebelum ni yang dok kelek pam SPECTRA 3 yang berat tu kan..(Saya lah tu salah sorangnya). Tapi seriusla, tu memang pam kesayangan. Banyak sentimental value kottt... :)

So, kalau ada mana2 mummy nak berminat nak dapatkan pakej ni, sila baca berita selanjutnya di bawah: 

breastfeeding

Anda ibu menyusu yang akan bekerja ?
Mencari breastpump yang mampu milik dan menghasilkan susu lebih banyak? 
Mudah digunakan di mana-mana sahaja dan ringan ?
Lebih senyap dan menjimatkan masa ?


Kini dengan harga Promosi..selagi stok masih ada! 


Eve Love LILY Breastpump Package


Dengan nilai pakej RM663.30 harga pasaran, kini hanya RM575 SAHAJA!!!

Kami ulang hanya RM575 SAHAJA!

Anda jimat RM88.30!!

…………………………………………………………………………
PERCUMA!!!


1. Eve Love 2 in 1 Cooler Bag bernilai RM89.90
2. Eve Love Ice Bricks x 3 pc (150g each) bernilai RM30.00
3. Eve Love Storage Bottles (5 oz) x 6 pc bernilai RM29.90
4. Eve Love Storage Bag (7 oz) x 25 pc bernilai RM14.90
…………………………………………………………………………….
Ciri-ciri Istimewa:
1. Double Pumping: Merangsang Tahap Prolaktin tinggi dan membantu menghasilkan lebih banyak susu dalam masa sekejap!
2. Padat & Ringan: Berat motor kurang daripada 500g. Mudah untuk di bawa kemana-mana.
3. Rangsangan Dwi-Fasa : Rangsangan Fasa pertama ialah merangsang aliran susu diikuti oleh Fasa Kedua dengan sedutan lebih dalam. Irama menghisap semulajadi sama seperti bayi.
4. Silicon Breastshields: Untuk Keselesaan maksimum semasa mengepam.
5. Tahap Sedutan Pelbagai (4 Tahap): Untuk memberikan keselesaan ibu semasa mengepam dan keberkesanan mengosongkan payudara ibu.
6. Ciri Menarik dengan Mod Butang KEKERAPAN yang memberikan peningkatan segera 30% dalam frekuensi (kadar sedutan & pelepasan dalam kitaran seminit) bagi meningkatkan hasil sedutan yang efektif.
7. Built-in Mekanisma Anti-aliran balik susu ke dalam Motor untuk menghalang pengaliran balik susu dan mengekalkan kebersihan pam.
     Kit anti-aliran balik tambahan luaran disediakan untuk ibu-ibu yang memerlukannya.
     NOTA:** Penggunaan kit anti-aliran balik luaran mungkin mengurangkan kuasa sedutan sehingga 20% berbanding tanpa menggunakannya **
8. LCD Display - paparan masa dan tahap sedutan untuk maklumat pengguna.
9. Bunyi motor lebih senyap: Ibu dapat menggunakan pam dengan selesa di mana-mana sahaja dan boleh pam tanpa mengganggu tidur bayi yang sedang lena.
10. Ciri-ciri Keselamatan: Pam akan berhenti secara automatik selepas tempoh masa yang tertentu untuk memastikan keselamatan penggunaannya.
11. Pelbagai pilihan Sumber Kuasa: Adaptor, Bateri  & Line USB yang disediakan.
Penggunaan Bateri biasa : Boleh menggunakan bateri biasa 1.5 V Bateri AA X 6 pcs
** BPA-Free **
** CE & RoHS Certified **
** Jaminan 1 Tahun untuk Motor seperti yang dinyatakan dalam Kad Waranti **
------------------------------------------------------------------------

Cara mudah untuk order:

SMS/WhatsApp “BPPLOVE” ke 017-3318548
SMS/WhatsApp “BPPLOVE” ke 017-3318548
SMS/WhatsApp “BPPLOVE” ke 017-3318548



BERTINDAK SEKARANG! 5 Pembeli Pertama layak menikmati FREE SHIPPING

BERTINDAK SEKARANG! 5 Pembeli Pertama layak menikmati FREE SHIPPING
BERTINDAK SEKARANG! 5 Pembeli Pertama layak menikmati FREE SHIPPING


Ok, take care u alls, have a nice weekend.

May Allah bless u all.

~ menyusu itu indah ~

Salam sayang,


Atia

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments! :)