Monday, December 15, 2014

SESI PERTANYAAN PERCUMA

Bismillahirrahmanirrahim...

Salam to all mommies. Semoga u all sentiasa happy n dipermudahkan segala urusan harian.

Untuk makluman u ols, pada hari ini saya ingin memberi peluang kepada semua mummy untuk bertanyakan soalan jika masih terdapat kemusykilan tentang masalah penyusuan, pengurusan dan sebagainya.

Saya ada post kan di facebook personal saya: Atiyah Zahirah Zainal Abidin dan facebook page: Menyusu Itu Indah.

Sila jangan lepaskan peluang ini, kerana saya hanya FREE untuk beberapa hari sahaja pada bulan ini. Sekiranya berminat, mummy boleh LIKE dan KOMEN post tersebut.

Facebook post:
"Bismillahirrahmanirrahim...

Salam to all mummy yang dirahmati Allah 

Adakah anda atau rakan anda mempunyai persoalan tentang penyusuan?
Adakah anda atau rakan anda seorang yang pemalu untuk bertanya secara terus?
Adakah anda atau rakan anda inginkan privasi bagi setiap pertanyaan anda?
Adakah anda atau rakan anda sedang berpantang dan perlu maklumbalas segera?
Adakah anda atau rakan anda tak kuasa nak ‘google’ jawapan berkaitan penyusuan sendiri?

Sesi PERCUMA untuk 100 terawal (1 soalan berkaitan penyusuan)

Keutamaan diberi kepada kategori:
A. Ibu sedang berpantang dan pertama kali breastfeed
B. Ibu sedang menghadapi masalah dan cabaran kritikal
C. Ibu yang masih eksklusif 'breastfeed' (menyusukan bayi sepenuhnya dengan susu ibu tanpa air masak dan makanan tambahan lain dan bayi berusia 6 bulan ke bawah)

Sila LIKE dan KOMEN di bawah ‘berminat’ dan kategori anda. (Contoh: BERMINAT A)

Maklumbalas insyaallah akan diberikan di dalam tempoh 24 jam bagi setiap 10 orang untuk setiap hari. Dan begitu juga seterusnya mengikut urutan LIKE dan KOMEN terpantas.

Anda akan menerima arahan selanjutnya melalui PM bermula malam nanti (mengikut urutan yang terawal).

All the best!

~menyusu itu indah~"


So, jika berminat sila BERTINDAK awal! Okeh... :D

Jumpa lagi, insyaallah. ;)

Salam sayang,
atia

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

Thank you for your comments! :)